Nyheter

16 Aug 2018
Höstterminen har börjat!

Efter en otroligt varm sommar med mycket bad drar vi igång hösten med ny energi. Vi har anställt två duktiga tekniker som kommer att avlasta oss på ett bra sätt. Anne Claesson kommer att arbeta med avtagbar protetik som hon har mycket erfare..

02 Jul 2018
Semesterstängt sommar 2018

I sommar stänger vi laboratoriet måndag 9 juli och är tillbaka måndagen den 6 augusti. Alltså stängt vecka 28 - 31. Vi önskar er en trevlig sommar!

12 Feb 2018
Expanderar!

Nu har vi fått tillgång till ytterligare yta i anknytning till laboratoriet. Ca 80 kvadratmeter som kommer bli nytt kök samt kontor. Vi ökar upp labbdelen med ytterligare platser för att kunna hålla fortsatt kvalitet. Ombyggnationen beräknas v..

12 Feb 2018
Full fart efter jul!

Julen! En välbehövlig vila efter en händelserik höst. Våren har kommit igång bra och vi söker efter ytterligare förstärkning på framförallt metall och protes. Förhoppningsvis inom en snar framtid.  

12 Feb 2018
Ny medarbetare!

Bettina har börjat hos oss och kommer förstärka porslinsavdelningen. Bettina kommer även att hjälpa till lite på protes vid behov.

27 Jun 2017
Semester!

Semester!! Vi har bemanning fram till fredagen den 7 juli och är tillbaka på lab måndag den 7 augusti. Vi önskar er en riktigt skön och fin sommar!

27 Jun 2017
Ny medarbetare

Vi välkomnar Franziska Schimmel tillbaka till oss. Franzi kommer att förstärka alla avdelningar.

20 Feb 2017
Ny medarbetare sökes!

Vi söker en ny tekniker som är noggrann och inte är rädd för att utvecklas. Vi ser helst att du kan arbeta med de flesta moment som finns här på laboratoriet. Alternativt vill lära dig något nytt. Metall/Implantat, porslin, protes, Cad..

08 Sep 2015
Tillbaka på arbetet!

Semestern är över för vår del och vi känner oss taggade för en höst med mycket arbeten! Vi har investerat i utrustning för att kunna tillverka egna skelett till partialproteser. Per Alf som är ny hos oss kommer att tillverka dessa.